MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
6 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Namocz patyczki do szaszłyków w wodzie, by się nie paliły...
fot. Katarzyna Puczyńska

Niezawodne szaszłyki z mięsa mielonego. Zrób idealny przepis na danie z grilla i zaskocz gości. Takie kofty z indyka nie mają sobie równych!

Szaszłyki z mięsa mielonego. Krok 5

Namocz patyczki do szaszłyków w wodzie, by się nie paliły podczas grillowania. Mokrymi rękami formuj podłużne kotleciki z mięsa i nadziewaj je na patyczki.

Zobacz również

Przegląd tygodnia od 26.05 w Łebie

NOWE
Przegląd tygodnia od 26.05 w Łebie

Przegląd tygodnia od 26.05 w Świeradowie-Zdroju

NOWE
Przegląd tygodnia od 26.05 w Świeradowie-Zdroju

Polecamy

Jakie buty na lato wybrać, a których unikać? Posłuchaj rad eksperta ortopedii

ROZMOWA
Jakie buty na lato wybrać, a których unikać? Posłuchaj rad eksperta ortopedii

Kolor stolca, który może wskazywać na raka jelita grubego. Czy to ciebie dotyczy?

Kolor stolca, który może wskazywać na raka jelita grubego. Czy to ciebie dotyczy?

Dip czosnkowy z fetą. Pyszny dodatek do warzyw i mięs. Zrobisz raz i przepadniesz

HIT DNIA
Dip czosnkowy z fetą. Pyszny dodatek do warzyw i mięs. Zrobisz raz i przepadniesz